مقالات آموزشی

عادت های اشتباه دانش آموزی

گاهی اوقات دانش آموز با وجود ساعت مطالعه بالا و روش های درست مطالعه، به نتیجه مورد نظر خود دست نمیابد.
نتیجه گرفتن از مطالعه علاوه بر انجام روش های درست و ساعت مطالعه مناسب؛ به رعایت عادات مثبت و همچنین فراهم کردن برخی پیش نیاز ها برای مطالعه لازم دارد.
عادت های اشتباه دانش آموزی در طولانی مدت باعث میشود کیفیت و بازدهی مطالعه شما افت شدید داشته باشد.
اگر بتوانید این عادت هارا تبدیل به عادت های مثبت بکنید، نتیجه آن را در نمرات امتحانات و تراز و درصد آزمون ها خواهید دید.
 
 
مطالعه در مکان نامناسب

انتخاب محیطی که میزان تمرکز و یادگیری در آن حداکثر باشد و عواملی که باعث حواس پرتی و کاهش تمرکز میشود وجود نداشته باشد به بازدهی مطالعه شما کمک زیادی میکند.

انتخاب مکان مناسب به شما حس بهتری از مطالعه کردن میدهد و دیرتر خستگی را احساس میکنید و همچنین انگیزه بیشتری برای ادامه مطالعه خواهید داشت.

فراهم کردن مکان مناسب به طوری که شرایط روحی و جسمی مناسبی را برای شما داشته باشد، هنگام مطالعه حائز اهمیت است.ویژگی های ذکر شده درمورد مکان مطالعه میتواند به انتخاب شما کمک کند.

سکوت نسبی ای که باعث حفظ تمرکز شما میشود در محیط مطالعه لازم است، اما عادت به مطالعه در سکوت مطلق میتواند باعث عدم تمرکز شما در محیط آزمون و کنکور شود.

فراهم کردن فضایی ساده برای مطالعه و نظم وسایل برای برای جلوگیری از درگیری ذهنی شما با آنها و همچنین در دسترس بودن وسایل مورد نیاز از ویژگی های مثبت فضای مطالعه محسوب می‌شود.

وسایلی مثل تلوزیون و تلفن همراه نباید در محیط مطالعه باشد و کارهایی مثل غذا خوردن و استراحت کردن پشت میز مطالعه نباید انجام شود. پشت میز مطالعه، فقط مطالعه کنید!

برای حفظ اکسیژن نرمال خون و جلوگیری از خستگی و خواب آلودگی، بهتر است هوا در محیط مطالعه جریان داشته باشد.

محیط مطالعه را با استفاده از گیاهان و وسایلی که با دیدن آنها برای ادامه دادن این مسیر انگیزه میگیرید مثبت نگه دارید.

 

 پارت های مطالعه نامنظم

اگر مغز خود را به کار کردن در ساعات خاصی عادت بدهید، در آن ساعت ها بازدهی بیشتری خواهید داشت و داشتن ساعت مشخص و منظم برای مطالعه علاوه بر آرامش خاطر، بازدهی بیشتری هنگام مطالعه برای شما خواهد داشت.

همچنین مطالعه بدون پیوستگی آسیب شدیدی در این مسیر به شما میزند، از این جهت حفظ نظم ساعت و پارت های مطالعه در روز یکی از مهم ترین عوامل موفقیت در امتحانات و کنکور است.

برای داشتن بازدهی و حفظ نظم بیشتر برای مطالعه میتوانید تایم های زیر را هنگام برنامه ریزی در نظر بگیرید.

هر درسی را که مطالعه کنید در ذهن شما تثبیت میشود و بهتر است درس هایی که نسبت به دروس دیگر سخت هستند را در این بازه زمانی مطالعه کنید.

یادگیری ذهن شما در این بازه کم است و توصیه میشود درس های راحت تر را مطالعه کنید.

کمترین بازدهی را ذهن شما در این بازه دارد، درس های تشریحی و مروری را در این بازه مطالعه کنید.

حداکثر یادگیری شما در این بازه است، بنابر این باید دروس اصلی و پرضریب را در این بازه در برنامه ریزی خود قرار دهید.

در این تایم ذهن شما شدیدا کم انرژی است و بهتر است مجددا دروس ساده تر را مطالعه کنید.

مطالب مطالعه شده در این بازه هنگام خواب در ذهن شما مرور میشود، پس توصیه میشود دروس حفظی را در این بازه مطالعه کنید و دروسی که در طول روز مطالعه کردید را به صورت گذرا مرور کنید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *